Valomainokset

Toteutamme valmistuksen ja asennuksia seuraavasti:

  • Ketjujen valomainokset
  • Yritykset
  • Kivijalkamyymälät

Valomainokset nykytekniikalla

Valomainokset toteutetaan nykyään led-tekniikalla ja ne  ovat näyttäviä ja energiatehokkaita. Valomainos on myös pitkäaikainen investointi, jonka tulee säilyä moitteettomassa kunnossa lukuisia vuosia. Näin ollen mainoksen laatu on äärimmäisen tärkeää. Valmistamme ja asennamme korkealaatuiset ja kestävät valomainokset led-tekniikalla koko Suomen alueelle.

Monipuoliset LED-valomainokset

Valomainokset on mahdollista toteuttaa hyvin monipuolisesti – vain mielikuvitus on rajana. Valomainokset voidaan valmistaa irtokirjainmainoksena tai kotelomainoksena. Kotelomainoksen valaistus voi olla todella tehokas ja kotelon etupinnalle on mahdollista tulostaa minkälainen kuva tahansa.

Nykyään on saatavilla myös LED-kehyksiä, joihin voidaan sijoittaa esimerkiksi valaistu juliste. LED-valomainospylväät puolestaan ovat maahan asennettavia mainoksia, joiden korkeus vaihtelee parista metristä jopa kymmeneen metriin. LED-valomainospylväs on näyttävä ratkaisu, joka näkyy todella pitkälle ja houkuttelee asiakkaita pidemmänkin matkan takaa.

Toteutamme kaiken kokoiset ja kaiken muotoiset valomainokset – tutustu toteuttamiimme valomainoksiin ja muihin mainosratkaisuihimme galleriassamme. Irtokirjainmainokset toteutamme täysin toiveidesi mukaisesti haluamallasi tekstin tai logon muodoilla. Normaalisti LED-kotelomainokset ovat suorakaiteen muotoisia, mutta muutkin muodot ovat mahdollisia.

Palvelumme sisältää kaiken suunnittelusta valomainosten asennukseen

Meiltä saat ilmaisen mittaus- ja suunnittelupalvelun. Tarjoamme apua ja neuvontaa muun muassa valomainoksen sijoittelussa ja teknisissä asioissa. Valomainoksissa kannattaa esimerkiksi käyttää hämäräkytkintä. Näin valomainos syttyy ainoastaan hämärällä ja sähkökustannukset pienenevät.

Palvelumme sisältää myös valomainosten asennuksen ja kytkennän. Kun valomainokselle on vedetty valmiiksi sähkösyöttö, kytkemme sen kiinni asennuksen yhteydessä.

Valomainoksen energiatehokkuus

Valomainoksissa käytetään nykyään poikkeuksetta LED-tekniikkaa. LED-mainokset säästävät energiakustannuksissa – ne kuluttavat huomattavasti vähemmän sähköä kuin vanhat neonputki- tai loisteputkimainokset. Lisäksi LED-tekniikalla tehty mainos on hyvin näyttävä.

Nykyään neonvalomainokset alkavat olla kokonaan historiaa. Neonputkia valmistetaan enää vain muutamassa paikassa ja neonmuuntajia ei saa enää lainkaan. Loisteputkimainoksia on vielä monissa paikoissa, mutta niidenkin sähkönkulutus on todella suurta verrattuna energiatehokkaaseen LED- tekniikalla toteutettuun valomainokseen.

Valomainos irtokirjaimilla

Led-irtokirjainvalomainokset ovat näyttäviä pimeässä sekä myös valoisalla ja ne herättävät hyvin huomiota pimeällä. Rakennamme aina valomainoksemme Suomen säätä kestäviksi sekä käytämme pitkäikäisiä led-valoja. Voimme tehdä led-irtokirjainvalomainoksista aivan sinun tarpeidesi mukaisen mainoksen. Led-valomainokset on myös mahdollista saada logonne muotoisena sekä tekstin muotoisena.

Valomainoskotelot

Led-valomainoskotelot ovat yleisesti suorakaiteen muotoisia, mutta ne on mahdollista saada juuri tarpeidesi kokoisena sekä muotoisena. Näissä kotelovalomainoksissa laskemme tarkasti ledien määrän, jotta valoteho on riittävä, mutta mainos on silti energiatehokas.

Valomainospylväät

Valomainospylväät ovat maassa seisovia valaistuja pylväitä, joiden korkeus voi olla muutamasta metristä jopa kymmeneen metriin. Led-valomainospylväät ovat näyttäviä ja näkyvät todella kauas ja näin ollen houkuttelevat asiakkaita pidemmänkin matkan päästä.

Suunnittelupalvelu

Saat käyttöösi  suunnittelijan joka luo valomainoksesta yrityksellenne sopivan visuaalisen ilmeen. 

Parhaat materiaalit valmistuksessa

Käytämme valomainostuotannossa parhaiden markkinoilla olevien valmistajien materiaaleja. Autamme aina asiakasta myös oikeanlaisen materiaalin valinnassa.

Osaavat asentajat

Junnu Neon Oy:n valomainosasentajt ovat läpikäyneet tarvittavat koulutukset, jotta työntekijät pystyvät tekemään loistavaa työnjälkeä. Henkilökunnallamme on vuosien kokemus erilaisten  valomainosten asennuksista.

Kysy tarjous