Autoteippaukset

Teippauskohteita voi olla mm. Seuraavat ajoneuvot:

  • Autot, pakettiautot, bussit
  • Veneet
  • Kuorma-autot
  • Moottoripyörät

Autoteippaukset osana yrityksesi imagoa liikenteessä

Autoteippaukset vaikuttavat suuresti yrityksestä ja brändistä syntyvään mielikuvaan. Erottuva ja selkeästi mieleenjäävä autoteippaus vahvistaa yrityksen tunnettuutta ja luovat positiivista mielikuvaa yrityksestänne. Autoteippaus projektimme ovat asiakkaille räätälöityjä kokonaisuuksia johon kuuluu teippausten suunnittelu, tuotanto ja asennus. Kaikki tehdään alusta loppuun asti juuri asiakkaan valitsemilla materiaaleilla takuutyönä.

Autoteippaukset mahdollistavat hulluimmatkin ideat

Junnu Neon Oy:llä on laaja teippivalikoima, josta löytyy perusvärien lisäksi hiilikuitujäljitelmiä, metallihohtovärejä, eri värisiä kromiteippejä sekä erilaisia kiveniskusuojateippejä. Pystymme myös tulostamaan teippiin haluamaasi kuviota tai väriä. Pystymme myös tulostamaan eri sävyjä ja kuvioita joita ei suoraan löydy valmiista tehdasmateriaaleista. Tulostuksen avulla voidaan tehdä liukuvärejä, kuvioita ja vaikkapa yliteipata koko auto jonkin valmiin kuvan pohjalta.

Autamme mielellämme asiakkaitamme valitsemaan teippauksen värin tai kuvion, sekä kerromme tarkasti materiaalien eri ominaisuuksista. Annamme myös asiakkalle ohjeet teippien hoitoon ja ylläpitoon. Käyttämämme materiaalien peseminen ja pyyhkiminen on helppoa. Teipatun auton pesun voi tehdä aivan normaalisti tavallisia autonhoitotuotteita käyttäen.

Auton laseihin käytämme laadukkaita lumarin auringonsuojakalvoja.

Autoteippaukset yliteipattuna

Auton yliteippaus mahdollistaa helpon ja kestävän tavan tehdä autosta yrityksen imagon näköinen huomiopiste liikenteeseen. Auton yliteippaus suojaa hyvin alkuperäistä maalipintaa, eikä heikennä sitä. Käytämme yliteippauksessa vain parhaita materiaaleja sekä näiden asennuksessa hyödynnettäviä tekniikoita.

Auton yliteippaus voi olla yksivärinen, tai siinä voidaan hyödyntää valokuvia, tekstiä, logoja. Mielikuvan luojana yliteipatut autot ovat aivan ylivertaisia ja herättävät varmasti näkijässä pysyviä muistijälkiä. Yliteipattu auto voidaan pestä aivan normaalisti. Materiaaleille valmistaja myöntää takuut, joten voit huoletta investoida autosi yliteippaukseen.

Autoteippauksen suunnittelu

Käytössämme on yleisempien automerkkien suunnittelupohjat joiden avulla suunnittelija luo teippauksen visuaalisen ilmeen, yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Parhaat materiaalit

Käytämme autoteippauksissa parhaiden markkinoilla olevien valmistajien teippejä. Autamme aina asiakasta myös oikeanlaisen materiaalin valinnassa mm. Kestävyyden suhteen.

Osaavat teipparit

Junnu Neon Oy tarjoaa teippaajilleen tarvittavat koulutukset, jotta työntekijät pystyvät tekemään loistavaa työnjälkeä. Henkilökunnallamme on vuosien kokemus erilaisten ajoneuvojen teippauksista.

Kysymyksiä ja vastauksia auton teippauksesta

Miten kauan autoteippaus työ kestää?

Autoteippaukset kestävät yleensä 1-3 arkipäivää riippuen työn laajuudesta ja toteutettavan idean tuotantoasteesta. Yksinkertainen idea voidaan toteuttaa nopeasti, mutta esimerkiksi bussin yliteippaus saattaa viedä 2-3 päivää. Arvion työn keston pituudesta saa parhaiten kysymyllä sitä tekijältä.

Millainen prosessi auton teippaus on?

Auton teippaus ei ole rakettitiedettä. Vaikkakin ammattitaitoiseksi teippariksi tuleminen ottaa useamman vuoden kokemuksen erilaisista teippausprojekteista. Teippaus aloitetaan aina puhtaalle maalipinnalle. Se on syväpuhdistettu liasta ja kemikaaleista. Sitten autosta irroitetaan peilit, maskit, ja irtoavat ”vaikeiden paikkojen kohdat”, jotta teipit saadaan sinne hyvin pysyviksi teipattua. Tämän jälkeen auto teipataan ja kasataan valmiiksi, jonka jälkeen teipin pintaa saatetaan jälkikäsitellä maksimaalisen pysyvyyden aikaansaamikseksi.

Kuinka hyvin autoteipit pysyvät kiinni?

Teippimateriaaleja on hyvin monelaisia ja niitä testataan jatkuvasti. Teippaus kestää usein konepesut ja painepesurin pesut 1-2 metrin etäisyydeltä. Käsinpesut ilman liuotin aineita pehmeällä sienellä pestynä. Teippimateriaalien valmistajilla on takuut teipeille, ja teipparit antavat omat takuunsa töille. Yksikertaistettuna voidaan todeta että teipit pysyvä kyllä hyvinä vuosia oikeinkäsiteltyinä.

Autoteippauksen hinta?

Autoteippauksen hintaan vaikuttaa työnmäärä, sekä valittavien materiaalien hinta. Oikeastaan hintahaitari pienissä ja ei yliteippauksissa on 400-2000€ ja yliteippaukset monesti 2000€-10.000€. Tässäkin tapauksessa teipattavan ajoneuvon pinta-ala ja pinnan teippaamisen vaikeusaste määrittelevät kokonaisuuden hintaa. Projektin hinta-arvion saat aina parhaiten kysymyllä sitä ammattiteipparilta.

Voiko teiltä tilata itse pelkät autoteipit?

Kyllä saat pelkät teipit vaikka omalla suunnitelmalla. Suosittelemmme monimutkaisissa teippauksissa aina ammattiteipparin hyödyntämistä.

Kysy tarjous