Ikkunateippaukset

Toteutamme teippauksia mm. Seuraaville kohderyhmille:

  • Ravintolat
  • Kahvilat
  • Kivijalkamyymälät
  • Yritykset

Ikkunateippaukset ammattitaidolla

Ikkunateippaukset sopivat kenelle tahansa yrittäjälle. Niillä saadaan kiinteistöön uutta ulkonäköä ja ne auttavat asiakkaita löytämään kyseisen liikkeen. Ikkunateippaus pystytään toteuttamaan melkein minkälaisina tahansa. Ikkunateippauksien kohderyhmänä sopii hyvin kaikki yrittäjät sekä yksityishenkilöt. Teippauksilla myös tarkoitetaan ikkunoiden ulkonäköön panostamista ja yrityksen imagon esille tuontia sopivassa valossa.

Ikkunateippaukset on helppo toteuttaa ja niitä voidaan asentaa kesällä sekä talvella säästä riippumatta. Teippien asennusta suositellaan kuitenkin välttämään pakkasella. Silloin teippien liima ei aktivoidu niin hyvin ja teipit voivat lähteä irti helpommin. Mutta tähänkin ongelmaan on ratkaisu: kuumailmapuhaltimella lämmittämällä saadaan liima aktivoitua niin hyvin että ikkunateippaukset pysyvät todella hyvin lasissa kiinni.

Ikkunateippaus valitsemallasi kuvalla

kkunateippauksiin pystyy asiakas itse päättämään minkälaisen kuvan haluaa. Eli periaatteessa on mahdollista tulostaa vaikkapa valokuva ja tulostamisen jälkeen se laminoidaan ja teipataan ikkunaan.  Saat tarvittaessa ideointiin apuja mikäli sinulla on julkisivustasi piirrokset, tai vaihtoehtoisesti valokuva. Saat ammattilaisen suunnitteleman ikkunteippauksen joka varmasti luo yrityksestäsi positiivisen yrityskuvan kuluttajien ja asiakkaiden keskuudessa.

Ikkunateippauksia voi myös leikata auki, jolloin pystytään muotoonleikkaamaan vaikkapa esimerkiksi auto ilman taustaa. Pystymme myös leikkaaman erivärisistä teipeistä erilaisia kuvioita, tekstiä jne.

Ikkunateippauksen suunnittelu

Yleensä kun suunnittelemme ikkunateippaukset, otamme kohdeikkunoista kuvan, minkä ansiosta saamme suunniteltua ikkunateippaukset suoraan liiketilaan. Myös asiakas saa näin paremman käsityksen suunnitelmasta, kun se on suunniteltu suoraan heidän liiketilaansa eikä pelkästään tyhjälle paperille. Näistä kuvista asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä, kun kun he näkevät suoraan kuvasta miltä heidän liiketilansa tulisi näyttämään. Ja myös tässä vaiheessa on hyvä muokata kuvaa jos ideassa on asiakkaan mielestä kehittämistä.

Heti kun asiakas on antanut meille luvan teippien tekoon niin alamme tulostamaan niitä sekä laminoimaan. Asiakkaan hyväksynnän jälkeen pyrimme aloittamaan teippaustyön mahdollisimman pian.

Ikkunateippaus joka pysäyttää

Kun yrityksesi ikkunateippaus on suunniteltu pysäyttäväksi, saat satunnaisista ohikulkijoista potentiaalisia maksavia asiakkaita.  Olennaista on tehdä ikkunasta huomiota herättävä, mutta myös visuaalisesti tasapainoinen. Tämä osa-alue vaatii usein pitkän kokemuksen ammattimaisista ikkunateippausten toteutuksista. Tärkeää huomioida ikkunateippausta suunniteltaessa on mm:

  • Miltä etäisyydeltä useimmiten ikkunateippausta katsellaan.
  • Teippauksen tulisi näkyä selkeästi usemman metrin päähän. Tällöin tekstin koko pitää ottaa huomioon.
  • Mikäli yrityksellä on käytössä graafinen ohjeistus, voidaan sitä hyödyntää järkevissä mittapuissa ikkunateippauksen toteutuksessa.
  • Ikkunateippauksen sommittelu tulee olla hallittu ja opastava. 
  • Horisontaalinen ja symmetrinen suunnittelu herättää vastaanottajassa parhaimman katsojakokemuksen.

 

 

 

Suunnittelupalvelu

Saat käyttöösi  suunnittelijan joka luo teippauksen visuaalisen ilmeen, yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Parhaat materiaalit

Käytämme ikkunateippauksissa parhaiden markkinoilla olevien valmistajien teippejä. Autamme aina asiakasta myös oikeanlaisen materiaalin valinnassa mm. Näkösuojauksiin sopivien teippien valinnassa.

Osaavat teipparit

Junnu Neon Oy tarjoaa teippaajilleen tarvittavat koulutukset, jotta työntekijät pystyvät tekemään loistavaa työnjälkeä. Henkilökunnallamme on vuosien kokemus erilaisten  teippauksista.

Kysymyksiä ja vastauksia ikkunateippauksesta

Miten kauan ikkunateippaus kestää?

Pienen kivijalan 1-2 ikkunaa teippaus ei kestä kuin muutaman tunnin. Enemmän aikaa koko ikkunateippaus prosessissa yleensä vie laadukkaan suunnitelman ideointi. Ikkunaa ei kannata tehdä huonolla suunnitelmalla, koska se saattaa jopa karkoittaa pontentiaalisia asiakkaita pois liikkeestä. Saat aina asiantuntevan myymälämainonnan ammattilaisen suunnitelman ikkunateippauksen yrityksellesi kun tilaat teippauksen meiltä.

Kuinka hyvin ikkunateipit pysyvät kiinni?

Ikkunateippaus tehdään nykyaikaisilla laadukkailla materiaaleilla. Teipit eivät irtoile ikkunasta, ilman että niitä revitään tai tuhotaan vaikkapa ihmisen toimesta. 

Ikkunateippauksen hinta?

Ikkunateippauksen hintaan vaikuttaa teipattavan ikkunan koko ja se että tekeekö teippauksen itse, vai ammattilaisen tekemänä. Ikkunateippauksen hintahaitari voisi yksinkertaistettuna olla yritykselle 400-3000€ Eli työnmäärä, suunnittelu ja materiaalit sekä asennus ovat tekijöitä joista hinta muodostuu.

Voiko teiltä tilata pelkät ikkunateipit yritykselle?

Kyllä saat pelkät teipit. Teet asennuksen sitten itse tai osaavan kumppanin kanssa.

Kysy tarjous