Aurinkosuojakalvot

Toteutamme aurinkosuojakalvojen asennuksia seuraavasti:

  • Toimistojen ikkunatummennus
  • Auton ikkunat
  • Ikkunat joista halutaan vähemmän lämpöä sisälle

Aurinkosuojakalvot ammattitaidolla

Aurinkosuojakalvot ikkunaan ja autoon saat Junnu Neon Oy:ltä. Aurinkosuojakalvot ovat kalvoja, jotka teipataan lasiin ja niillä saadaan torjuttua auringon valoa sekä uv-säteilyä.

Aurinkosuojakalvoja löytyy monia erilaisia ja niitä voi laittaa mihin tahansa lasiin. Auton ikkunoissa käytetään monesti tummennuskalvoa, jolla saadaan kesällä auto huomattavasti viileämmäksi. Ne estävät auringon uv-säteilystä yli 90% ja parantavat auton ulkonäköä.

Aurinkosuojakalvoa voidaan myös käyttää omakotitaloissa laittamalla kalvo esimerkiksi ikkunan ulkopuolelle. Aurinkosuojakalvo on huomaamaton, ikkunasta ei huomaa onko siinä aurinkosuojakalvoa vai ei.

Aurinkosuojakalvot ammattitaidolla

Kalvot on todella yksinkertainen asentaa. Aurinkosuojakalvoilla saadaan myös kesällä isoissa liiketiloissa sekä myös ihan perinteisissä asunnoissa säästettyä viilennyskustannuksissa, kun kalvo torjuu uv-säteilyn sekä auringon lämpösäteet. Näin ollen saadaan kesällä säästettyä todella paljon sähkön kulutuksessa.

Aurinkosuojakalvoa voi myös käyttää näkösuojana, jos ei halua, että joku näkee esimerkiksi sisälle vartijakoppiin. Siihen meiltä löytyy peilikalvoa, joka peilaa takaisin samalla tavalla kun peili.

Kauttamme on erittäin helppoa hankkia kalvotus kohteeseenne. Tulemme itse paikan päälle mittaaman ja katsomaan, mikä kalvo olisi tilanteeseen sopiva. Suunnittelupalvelu on asiakkaalle täysin ilmainen.

Annamme myös asiakkaille takuun kalvotukselle. Lisäksi putsaamme ja kuivaamme ikkunat aina ennen ja jälkeen kalvotuksen. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille hyvin tärkeää, ja yritämme aina pitää huolen siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä työn laatuun.

Aurinkosuojakalvot monipuolisilla ominaisuuksilla

Tarjoamme aurinkosuojakalvoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaille. Aurinkosuojakalvot ovat täydellinen ratkaisu säästämisessä. Laittamalla kalvot ja vähentämällä viilennyksen tehoja, kalvot maksavat itsensä takaisin nopeasti. kalvot on myös helppo ottaa pois, jos ei enää halua pitää asunnossa, autossa tai missä tahansa mihin niitä on käytetty.

On olemassa myös murtosuojaukseen tarkoitettuja aurinkosuojakalvoja. Kalvo vahvistaa lasia, sitä voi hakata vaikka kirveellä, eikä ikkuna mene rikki. Kalvoissa on myös se hyvä puoli että se sitoo lasin. Jos lasi menee esimerkiksi rikki niin kalvo estää ikkunan pirstoutumisen pieniksi palasiksi. Lasi pysyy kasassa eikä lasinsirpaleita tule juuri lainkaan.

Meillä on myös mahdollista näyttää asiakkaalle miten aurinkosuojakalvot toimivat sekä miten ne asennetaan. Aurinkosuojakalvothan ovat todella yksinkertaiset asentaa tasaiselle pinnalle. Kun kalvoja asennetaan auton ikkunoihin, joudumme lämmittämään kalvoa, jotta se muotoutuu ikkunan muotoon ja näin ollen saamme kalvoon oikean kaarevuuden.

Suunnittelupalvelu

Saat käyttöösi  suunnittelijan joka luo teippauksen visuaalisen ilmeen, yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Parhaat materiaalit

Käytämme aurinkosuojakalvoissa parhaiden markkinoilla olevien valmistajien kalvoja. Autamme aina asiakasta myös oikeanlaisen materiaalin valinnassa mm. viilennyksiin sopivien teippien valinnassa.

Osaavat teipparit

Junnu Neon Oy tarjoaa teippaajilleen tarvittavat koulutukset, jotta työntekijät pystyvät tekemään loistavaa työnjälkeä. Henkilökunnallamme on vuosien kokemus erilaisten  teippauksista.

Kysy tarjous