LED-valomainokset näyttävään mainontaan

Led-valomainokset ovat näyttäviä ja energiatehokkaita. Valomainos on myös pitkäaikainen investointi, jonka tulee säilyä moitteettomassa kunnossa lukuisia vuosia. Näin ollen mainoksen laatu on äärimmäisen tärkeää. Valmistamme ja asennamme korkealaatuiset ja kestävät led-valomainokset koko Suomen alueelle.

Monipuoliset LED-valomainokset

LED-valomainokset on mahdollista toteuttaa hyvin monipuolisesti – vain mielikuvitus on rajana. LED-valomainokset voidaan valmistaa irtokirjainmainoksena tai kotelomainoksena. Kotelomainoksen valaistus voi olla todella tehokas ja kotelon etupinnalle on mahdollista tulostaa minkälainen kuva tahansa. Nykyään on saatavilla myös LED-kehyksiä, joihin voidaan sijoittaa esimerkiksi valaistu juliste. LED-valomainospylväät puolestaan ovat maahan asennettavia mainoksia, joiden korkeus vaihtelee parista metristä jopa kymmeneen metriin. LED-valomainospylväs on näyttävä ratkaisu, joka näkyy todella pitkälle ja houkuttelee asiakkaita pidemmänkin matkan takaa.

Toteutamme kaiken kokoiset ja kaiken muotoiset valomainokset – tutustu toteuttamiimme valomainoksiin ja muihin mainosratkaisuihimme galleriassamme. Irtokirjainmainokset toteutamme täysin toiveidesi mukaisesti haluamallasi tekstin tai logon muodoilla. Normaalisti LED-kotelomainokset ovat suorakaiteen muotoisia, mutta muutkin muodot ovat mahdollisia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Valomainos on osa yrityksen markkinointia

LED-valomainos on osa yrityksien ja kauppojen markkinointia. Näyttävä LED-mainos loistaa kauas ja tuo yritykselle näkyvyyttä. Valomainoksen avulla asiakkaat löytävät yrityksen helpommin erityisesti pimeällä. Myös liikkeen aukioloajat voidaan toteuttaa LED-tekniikalla. LED-mainoksiin on mahdollista ohjelmoida myös muuttuvaa tekstiä, jolloin LED-valomainos toimii info-tauluna.

Meillä on pitkä kokemus mainosalalta. Olemme mainonnan ammattilaisia ja toteutamme erilaisia mainosratkaisuja ideoidesi pohjalta.

PALVELUMME SISÄLTÄÄ KAIKEN SUUNNITTELUSTA ASENNUKSEEN

Meiltä saat ilmaisen mittaus- ja suunnittelupalvelun. Tarjoamme apua ja neuvontaa muun muassa valomainoksen sijoittelussa ja teknisissä asioissa. LED-valomainoksissa kannattaa esimerkiksi käyttää hämäräkytkintä. Näin valomainos syttyy ainoastaan hämärällä ja sähkökustannukset pienenevät.

Palvelumme sisältää myös LED-valomainosten asennuksen ja kytkennän. Kun valomainokselle on vedetty valmiiksi sähkösyöttö, kytkemme sen kiinni asennuksen yhteydessä.

LED-TEKNIIKKA ON ENERGIATEHOKAS RATKAISU

Valomainoksissa käytetään nykyään poikkeuksetta LED-tekniikkaa. LED-valomainokset säästävät energiakustannuksissa – ne kuluttavat huomattavasti vähemmän sähköä kuin vanhat neonputki- tai loisteputkimainokset. Lisäksi LED-tekniikalla tehty mainos on hyvin näyttävä.

Nykyään neonvalomainokset alkavat olla kokonaan historiaa. Neonputkia valmistetaan enää vain muutamassa paikassa ja neonmuuntajia ei saa enää lainkaan. Loisteputkimainoksia on vielä monissa paikoissa, mutta niidenkin sähkönkulutus on todella suurta verrattuna energiatehokkaaseen LED-valomainokseen.

LED-valomainokset ovat tyylikkäitä ja säästävät energiakustannuksia.

Ota yhteyttä »
Kysy lisää tai pyydä tarjous.

LED-valomainokset valolaatikot
LED-valomainokset valopylväät

LED-valomainos - Pyydä tarjouksemme toteutuksesta!

pyydä tarjous